O nama

O nama

Agencija za prevođenje TRANSLATOR osnovana je 2000. godine.

Nalazimo se u Zagrebu, naselje Vrbik, u blizini Filozofskog fakulteta, Pučkog otvorenog učilišta, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Veleposlanstva SR Njemačke, Veleposlanstva Velike Britanije.

Od početka surađujemo s pravnim i fizičkim osobama jer je za nas svaki posao dovoljno važan i velik. Poslovni partneri cijene našu brzinu i fleksibilnost.

Budući da želimo ponuditi visoku kvalitetu prijevoda, na tekstu ponekad radimo više nego većina drugih kolega, no rokove uvijek poštujemo te naše prijevode isporučujemo i prije dogovorenog roka.

Naši su prevoditelji brižno odabrani profesionalci raznih struka. Velik se broj njih nalazi na popisima preporučenih stalnih sudskih tumača koje vode pojedina veleposlanstva.

Naš je cilj jednostavan – uštedjeti vrijeme našim strankama. Svi oni koji s nama surađuju mogu se posvetiti svojemu poslu i ne gubiti vrijeme na pregled teksta tražeći riječi koje se ponavljaju ili brišući neprikladne riječi koje ne pripadaju primjerice u marketinšku brošuru koju upravo pripremaju.

Stupite s nama u kontakt i priopćite nam svoje želje.

Minulo je već podosta godina od kada smo započeli s našom misijom. S obzirom na vrijeme u kojemu živimo, ponekad se činila i uzaludnom.

Teškim vremenima usprkos došlo je vrijeme za novi vizualni identitet te novi dizajn naše stranice. Svim poslovnim partnerima zahvaljujemo na dosadašnjoj uspješnoj suradnji, a sve vas s kojima još nismo imali priliku surađivati, pozivamo na suradnju - možda je ovo upravo pravi trenutak za to.

Nadamo se da će vam se stranice svidjeti, a mi ćemo se truditi da ih redovito obnavljamo i ponudimo vam sadržaj koji će vam biti koristan i zanimljiv.

S tim mislima, a povezano s novim logotipom Agencije Translator, darujemo vam izvrstan tekst našeg dugogodišnjeg suradnika Marka Plavića, mag. philol. croat.