Naslovna

Naslovna

Telefon
Telefaks
Mobilni
Adresa
+385 (0)1 6151 410
+385 (0)1 6151 410
+385 (0)91 6151 410
Fausta Vrančića 4, Vrbik, Zagreb

Prevođenje

Umjesto da se bavite jezikom svojih poslovnih materijale, brošura ili ugovora, posvetite se stvaralačkim ciljevima svojega rada.

S dugogodišnjim prevoditeljskim iskustvom na području prava, ekonomije, financija, tehnike, medicine, turizma itd. jamčimo vam jezično, gramatički i terminološki besprijekorne prijevode.

Svakom tekstu prilazimo individualno i profesionalno vodeći računa o njegovim specifičnostima. Svaku nejasnoću i svaku kraticu temeljito provjeravamo, a dešava se i da za samo jedan zahtjevan stručni izraz konzultiramo nekoliko prevoditelja i stručnjaka raznih profila, uključujući i izvorne govornike. Kako biste dobili najbolji mogući prijevod s točnom terminologijom, tijekom rada na tekstu savjetujemo se i s vama.

više

Sudski tumači

Prijevodi koji zahtijevaju ovjeru sudskog tučama jesu oni za koje je potrebno jamstvo pravne valjanosti koju jamči ovjera sudskog tumača.

Ovjerene prijevode obavljamo sukladno s odredbama Pravilnika o stalnim sudskim tumačima (Narodne novine 119 i 88/2008.)

više

Lektura, redaktura, korektura

Prevedene tekstove lektoriraju izvorni govornici, redigiraju vrsni stručnjaci na svojim područjima, a korigiraju jezični znalci, čime jamčimo dodatnu kvalitetu prijevoda.

više